Kaikenkattavat palvelut

Sähköasennukset - LVI - Huolto

Hangon Sähkö tarjoaa monipuolisia sähkö- ja LVI-ratkaisuja yrityksille, julkisille tahoille ja yksityisille. Palvelemme suunnittelusta ja asennuksesta aina huoltoon ja kunnossapitoon asti. Sähköistämme kiinteistöjä, koneita ja nostureita, toimitamme ja asennamme putkia, lämpö- ja jäähdytyslaitteita ja suojaamme kiinteistöäsi murroilta ja tulipaloilta.

Huolto- ja kunnossapitopalvelumme huolehtii siitä, että kaikki järjestelmät ja prosessit toimivat myös pitkään asennuksen jälkeen. Meiltä löytyvät myös sähkö- ja LVI-materiaalit kilpailukykyisin hinnoin.

Kokonaisvaltaisia urakoita, alihankintoja jne.

Kaikentyyppisille projekteille

 

Hangon Sähkö tekee kokonaisvaltaisia urakoita kaikille kiinteistöille ja prosesseille. Kiinteistöjen lisäksi sähköistämme lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiä, nostolaitteita ja tuotantokoneita.

Tarjoamme täydellisiä ratkaisuja voimahuollossa ja sähkönjakelussa, esimerkiksi keskijänniteverkkojen ja jakelumuuntamoiden asennuksia. Palveluihin kuuluvat myös instrumentointi ja prosessisähköasennukset. Kiinteistöautomaation saralla tarjoamme KNX-palveluita, joilla yhdistetään kiinteistön eri tekniset toiminnot kuten valaistus, lämpö, jäähdytys ja hälytysjärjestelmä.

Lue lisää Pyydä tarjous

Referenssit

Joustavat ja kustannustehokkaat

Huolto ja kunnossapitopalvelut

IMG 6257

 

Hangon Sähkö on asiantunteva ja luotettava kumppani, kun tarvitset jonkun huolehtimaan kiinteistöstäsi. Tarjoamme joustavia ja kustannustehokkaita huolto- ja kunnossapitopalveluita suurella teknisellä osaamisella.
Palveluihimme kuuluvat muun muassa tekninen kiinteistöhuolto, teollisuushuolto ja mekaaninen huolto sekä sähkö- ja LVI-huolto.

Ylläpidämme kiinteistön lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, tele-, data- ja turvajärjestelmiä. Huollamme teollisuus- ja kodinelektroniikan, televiestintäjärjestelmät, palovaroittimet ja muut laitteet.

Varmistamme siis, että tuotantolaitoksesi tai kotisi kaikki järjestelmät ja laitteet toimivat optimaalisesti.

Lue lisää Pyydä tarjous Tilaa työ

Ajankohtaista

 • Hangon Sähkö osaksi Bravidaa

  10.10.2018

  Bravida Finland Oy osti Hangon Sähkö Oy:n 19.9.2018, ja vahvistaa näin jatkossa Bravidan sähkö ja KVR-osaamista.  Bravida on Pohjoismaiden johtava rakennusten ja laitosten taloteknisten huolto-,...

  Lue lisää...

 • Elgiganten

  31.03.2015

  Giganti laajenee ja rakentaa uuden automaattisen korkeavaraston. Olemme saaneet tilauksen Blue Wall Construktion Oy:ltä kokonaisurakasta suunnitteluineen toimittaa sähkö- ja teleasennukset sekä...

  Lue lisää...

 • Vapaat työpaikat

  04.01.2014

  Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään meillä, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla Jörgen Henrikssonille. Voit myös ilmoittautua kesätyönhakijaksi samaan osoitteeseen. Otamme yleensä...

  Lue lisää...