KVR-urakointi alansa ammattilaiselta

Tarjoamme asiakkaillemme taloteknisiä kokonaisratkaisuja ympäri Pohjoismaita. Olemme suurten projektien kokenut tekijä palveluksessasi.

Hangon Sähkö on erikoistunut kokonaisvastuurakentamiseen. Saat meiltä kaiken mitä talotekniikkaan tarvitset avaimet käteen -palveluna aina suunnittelusta huoltopalveluihin. Hangon Sähkö toteuttaa koko paketin tai haluamasi osa-alueet toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Tarjoamme monipuolisia sähkö- ja LVI-ratkaisuja ja muita palvelujamme pääasiassa yrityksille ja julkisille tahoille, mutta myös yksityisasiakkaille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuusalan yritykset, akkutehtaat, suuret logistiikkakeskukset ja datakeskukset. Sähköistämme kiinteistöjä, koneita ja nostureita, toimitamme ja asennamme putkia, lämpö- ja jäähdytyslaitteita ja suojaamme kiinteistösi murroilta ja tulipaloilta. 

Olemme toteuttaneet lukuisia suuria ja vaativia KVR-urakointiprojekteja ja tehneet yli miljoona neliötä halleja, joten voit luottaa huoletta projektisi meidän käsiimme. Suunnittelemme ja toteutamme työmme aina ympäristö huomioiden. Tutustu referensseihimme, ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö!

Ota yhteyttä ›

Kokonaisvaltaiset palvelut Pohjoismaissa

Erikoisosaamistamme on kokonaisvastuurakentaminen (KVR-urakointi) ja saat meiltä muun muassa seuraavat palvelut:

  • sähköurakointi
  • LVI-urakointi
  • automaatio
  • logistiikkarakentaminen
  • suuret teollisuuden projektit
  • KNX-ohjelmointi
  • energiaratkaisut
  • valaistus
  • aurinkovoimalat
  • sähköautojen latausasemat

Lisäksi tarjoamme joustavia ja kustannustehokkaita huolto- ja kunnossapitopalveluita suurella teknisellä osaamisella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa tekninen kiinteistöhuolto, teollisuushuolto ja mekaaninen huolto sekä sähkö- ja LVI-huolto.

Kun kaipaat talotekniikan osaavaa ammattilaista, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Sähköurakoinnin huippuosaaja

Teemme kokonaisvaltaisia sähköurakoita kaikille kiinteistöille ja prosesseille. Kiinteistöjen lisäksi sähköistämme lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiä, nostolaitteita ja tuotantokoneita.

Hangon Sähkö tarjoaa täydellisiä ratkaisuja voimahuollossa ja sähkönjakelussa, esimerkiksi keskijänniteverkkojen ja jakelumuuntamoiden asennuksia. Palveluihin kuuluvat myös instrumentointi ja prosessisähköasennukset.

Kiinteistöautomaation saralla tarjoamme KNX-palveluita, joilla yhdistetään kiinteistön eri tekniset toiminnot kuten valaistus, lämpö, jäähdytys ja hälytysjärjestelmä.

Suojaamme kiinteistösi suunnittelemalla ja asentamalla palo- ja murtohälyttimiä sekä videovalvonta- että kulunvalvontajärjestelmiä. Asennamme tele- ja dataverkkoja, muun muassa valokuitu- ja kupariverkot ja langattomat verkot. Meiltä saat myös antenni- ja satelliittiantennijärjestelmät.

Ota yhteyttä ›

LVI-alan ammattilainen

Saat Hangon Sähköltä kokonaisvaltaiset lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtopalvelut aina putki- ja ilmanvaihtoasennuksista lämpö- ja jäähdytyslaitteiden asennuksiin.

Hoidamme sekä uudisasennuksia että olemassaolevien järjestelmien ja kiinteistöjen saneerauksia. Kiinteistöautomaatiopalvelumme kautta voit kätevästi ohjata ja valvoa talotekniikkaasi.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita