Hangon Sähkön Suomen liiketoiminta on siirtynyt liiketoimintakaupalla Bravida Finland Oy:lle 1.1.2019. Liiketoimintakaupassa ovat siirtyneet käynnissä olevat Suomessa toteutettavat projektit, työt ja sopimukset sekä Suomen liiketoimintojen henkilöstö. Hangon Sähkön liiketoiminta Ruotsissa pysyy Hangon Sähkö Oy:ssä. Hangon Sähkön koko toiminta jatkuu siis kahdessa eri yrityksessä, joilla on erilliset y-tunnukset.

Tietoa Bravidasta
Bravida on Pohjoismaiden johtava kiinteistöhuollon ja taloteknisen urakoinnin kokonaistoimittaja. Toimitamme asiakkaillemme pääasiassa sähkö- ja LVI-palveluja sekä teknisen huollon, turvallisuuden ja sprinklerilaitteistojen yms. erikoispalveluja, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Vahvuuksiamme ovat sekä talotekninen urakointi että kiinteistöhuollon palvelut. Meillä on tällä hetkellä noin 11 000 työntekijää 150 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Konsernin pääkonttori on Tukholmassa.

Giganti laajenee ja rakentaa uuden automaattisen korkeavaraston. Olemme saaneet tilauksen Blue Wall Construktion Oy:ltä kokonaisurakasta suunnitteluineen toimittaa sähkö- ja teleasennukset sekä keskijänniteasennukset kohteeseen. Varasto koostuu kahdesta varastosta, 34m ja 22m korkeista konttoreineen. Kokonaisrakennusala noin 12000m2