Hangon Sähkö on osa Bravida Finland Oy:tä. Bravida Finland tarjoaa monipuolisia sähkö- ja LVI-ratkaisuja yrityksille, julkisille tahoille ja yksityisille. Palvelemme suunnittelusta ja asennuksesta aina huoltoon ja kunnossapitoon asti.

Sähköistämme kiinteistöjä, koneita ja nostureita, toimitamme ja asennamme putkia, lämpö- ja jäähdytyslaitteita ja suojaamme kiinteistöäsi murroilta ja tulipaloilta.

Huolto- ja kunnossapitopalvelumme huolehtii siitä, että kaikki järjestelmät ja prosessit toimivat myös pitkään asennuksen jälkeen.

Bravida on Pohjoismaiden johtava kiinteistöhuollon ja taloteknisen urakoinnin kokonaistoimittaja. Toimitamme asiakkaillemme pääasiassa sähkö- ja LVI-palveluja sekä teknisen huollon, turvallisuuden ja sprinklerilaitteistojen yms. erikoispalveluja, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Vahvuuksiamme ovat sekä talotekninen urakointi että kiinteistöhuollon palvelut. Meillä on tällä hetkellä noin 11 000 työntekijää 150 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Konsernin pääkonttori on Tukholmassa.