Hangon Sähkön Suomen liiketoiminta on siirtynyt liiketoimintakaupalla Bravida Finland Oy:lle 1.1.2019. Liiketoimintakaupassa ovat siirtyneet käynnissä olevat Suomessa toteutettavat projektit, työt ja sopimukset sekä Suomen liiketoimintojen henkilöstö. Hangon Sähkön liiketoiminta Ruotsissa pysyy Hangon Sähkö Oy:ssä. Hangon Sähkön koko toiminta jatkuu siis kahdessa eri yrityksessä, joilla on erilliset y-tunnukset.

Tietoa Bravidasta
Bravida on Pohjoismaiden johtava kiinteistöhuollon ja taloteknisen urakoinnin kokonaistoimittaja. Toimitamme asiakkaillemme pääasiassa sähkö- ja LVI-palveluja sekä teknisen huollon, turvallisuuden ja sprinklerilaitteistojen yms. erikoispalveluja, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Vahvuuksiamme ovat sekä talotekninen urakointi että kiinteistöhuollon palvelut. Meillä on tällä hetkellä noin 11 000 työntekijää 150 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Konsernin pääkonttori on Tukholmassa.

Kokenut Bravida Finland tiimimme tarjoaa sinulle tai yrityksellesi kaikenkattavia sähkö – ja LVI-palveluita; suunnittelun ja asennuksen sekä huollon että kunnossapidon. Pyrimme olemaan luonnollinen vaihtoehto niin lähiseudulla kuin Pohjoismaissa. Asiantunteva henkilökuntamme on vuosien saatossa asentanut kaikkea suurista teollisuushalleista Ruotsissa konttinostureihin Panamassa.

Asiakkaamme arvostavat monipuolista osaamistamme asennuspalveluita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja tuotteita saa saman katon alta. Tämän lisäksi meillä on konttori Pinjaisissa, Karjaalla. Pyrimme myymään siellä samoja tuotteita kun Hangossa.

Olemme arvostettu ja omistautunut yhteistyökumppani monissa menestyneissä urakoissa niin Suomessa kuin maailmallakin.