Hangö Elektriska erbjuder heltäckande el- och VVS-tjänster till såväl företag och offentliga organisationer som privathushåll. Bolaget, grundat redan år 1937, omsätter årligen drygt 10 miljoner euro och har totalt cirka 100 anställda.

Hangö Elektriska har sedan grundandet haft sitt huvudkontor i Hangö. Bolaget har även butiker i Hangö och Billnäs.

Hangö Elektriska har expanderat kraftigt under åren. Bolaget exporterar sitt mångsidiga kunnande och är i dag en uppskattad och anlitad partner med framgångsrikt genomförda entreprenader i såväl Finland som globalt.

Företagets mål är att erbjuda produkter och tjänster enligt livscykelprincipen. Det innebär att kunden får hjälp i alla skeden, från planering och installation till service och underhåll.

- Vi kan erbjuda ytterst mångsidiga tjänster och produkter under ett och samma tak, och det värdesätter våra kunder. Vi vill vara det naturliga alternativet för den som behöver el- och VVS-tjänster, oberoende av om det handlar om att elektrifiera en industrihall i Sverige, en containerkran i Panama eller installera en jordvärmepump i Kyrkslätt, säger Jörgen Henriksson, verkställande direktör för Hangö Elektriska.