Referenser

Ta kontakt ›

LÄS MER OM VÅRA REFERENSER INOM TOTALENTREPRENADER

Hangö Elektriska Ab genomför stora totalentreprenadprojekt inom industri och logistik i hela Norden. Vi erbjuder våra kunder hustekniska helhetslösningar. Ta del av dem och kontakta oss för ytterligare information!

Kontakta oss ›

Coops centrallager i Eskilstuna

Helt automatiserat centrallager om 110 000 m². Logistikprojektet vann delad första plats på Årets logistiketablering i Sverige år 2022.

Leveranshelhet: Totalansvarsentreprenad inom elektrifiering, laddningstationer för bilar, reservkraftverk, datahallar, säkerhets- och övervakningssystem, brandlarm.

Beställare: Tommy Allström Byggproduktion
Kund: Coop

Dagabs centrallager i Bålsta

Helt automatiserat centrallager om 126 000 m². Logistikprojektet vann delad första plats på Årets logistiketablering i Sverige år 2022.

Beställare: Nrep Logicenters
Kund: Dagab

Dahls centrallager i Bålsta

Nrep har av Hangö Elektriska Ab beställt elektrifiering av Dahls centrallager. Centrallagret är cirka 72 000 m² stort.

DSV:s centrallager i Landskrona

Tommy Allström Byggproduktion litar på vårt proffsteam och har beställt elektrifieringen av DSV:s nya logistikcentrum av oss. Centret är nästan 185 000 m² stort och DSV:s hittills största projekt i Sverige.

Beställningen ökar vår kunskap inom elektrifiering av stora logistikprojekt.

Nya projekt

Barilla Filipstad

Barilla bygger ut i Filipstad med en ny produktionslinje och personalytor. Projektet startar i mars månad 2024 och kommer att pågå till sommaren 2025. Byggnaden omfattar ca 10 000 m2.

ICA MAXI, ARNINGE

Hangö Elektriska är kontrakterade för El-/Tele- och Dataentreprenad vid den nya Ica Maxi -butiken i Arninge, Täby. Butiken får en totalyta på drygt 8 000 m2 och etableras vid porten till handelsområdet i Arninge - med god access från E18. Denna kundvänliga och moderna butik kommer att erbjuda ett brett och lokalt anpassat sortiment av dagligvaror och kvalitativa specialvaror till låga priser samt onlinehandel med drive thru.

Hållbarhet är viktigt när ICA Fastigheter utvecklar nya platser. Därför genomsyrar hållbarheten hela projektet och byggnaden består till stor del av trä med en hybridstomme. På taket samsas solceller och ängsmark och utöver det planeras det för laddstolpar, geoenergi och värmeåtervinningssystem. Byggnaden planeras att certifieras med Miljöbyggnad Guld och kommer ägas och förvaltas av ICA Fastigheter.
(photo cred: ICA Fastigheter)

Verdion Södertälje

Vi har av Tommy Allström Byggproduktion fått förtroendet att utföra elektrifieringen av Verdions nya logistikcentrum i Södertälje. Byggnaden omfattar ca 30 000 m2 och skall stå klar inom 2025.

Nyheter

Till Årets logistiketablering i Sverige var fyra olika projekt nominerade. Prisutdelningen skedde den 9 november 2022 och konkurrensen var hård mellan de nominerade och första platsen delades av två projekt. Hangö Elektriska Oy var med i båda vinnarprojekt: Dagabs centrallager i Bålsta och Coops centrallager i Eskilstuna.

Snabbkontakt

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi dig!

Ringa