Heltäckande tjänster

Elinstallationer - VVS - SERVICE

Hangö Elektriska erbjuder helhetslösningar inom el och VVS till företag, offentliga instanser och privata. Vi står till tjänst från planering och installation till service och underhåll. Vi elektrifierar fastigheter, maskiner och kranar, vi levererar och installerar rör, värme- och kylanläggningar och ser till att fastigheten är skyddad mot inbrott och bränder.

Genom våra service- och underhållstjänster ser vi till att alla system och processer fungerar, även långt efter själva installationen. Om du därtill behöver el- och VVS-material till konkurrenskraftiga priser så erbjuder vi också detta.

Totalenteprenader, underleveranser mm.

För alla typer av projekt

 

Hangö Elektriska erbjuder totalentreprenader, inklusive underleveranser för industrin, för alla typer av fastigheter och processer. Förutom fastigheter elektrifierar vi kyl- och värmesystem, lasthanteringsanläggningar och produktionsmaskiner.

Vi erbjuder totallösningar inom kraftförsörjning och eldistribution, exempelvis installation av låg- och mellanspänningsställverk och kompenseringssystem. Våra tjänster omfattar även instrumentering och processel. Inom fastighetsautomationer erbjuder vi KNX-tjänster för att knyta samman fastighetens olika tekniska funktioner så som belysning, värme, ventilation och larmsystem.

Läs mera Begär offert

Referensprojekt

Flexibla och kostnadseffektiva

Service- och underhållstjänster

IMG 6257

 

Hangö Elektriska är en sakkunnig och pålitlig samarbetspartner då du behöver någon som tar hand om din fastighet. Vi erbjuder flexibla och kostnadseffektiva service- och underhållstjänster med stort tekniskt kunnande. Bland våra tjänster finner du bland annat teknisk fastighetsservice, industri- och mekanisk service samt el- och VVS-service.

Vi underhåller fastighetens värme-, vatten-, ventilations-, el-, data-, tele- och säkerhetssystem. Vi underhåller din industri- och hemelektronik, telekommunikationsutrustning , dina brandvarnare och andra apparater.

Med oss som partner fungerar alla system och maskiner optimalt i din produktionsanläggning eller ditt hem.

Läs mera Begär offert Beställ jobb

Aktuellt

 • Hangö Elektriska som en del av Bravida

  01.01.2019

  Hangö Elektriskas affärsverksamhet i Finland har genom köp övergått till Bravida Finland Oy 1.1.2019. Genom uppköpet har alla i Finland pågående projekt, servicearbeten och affärsverksamhetens...

  Läs mer...

 • Logistikanläggning i Jönköping tillsammans med Goldbeck

  20.07.2018

  Under juli påbörjades för vår del projektet i Jönköping, elektrifieringen av en 21 000 kvadratmeter stor logistikanläggning som byggs tillsammans med entreprenören Goldbeck från Tyskland. Projektet...

  Läs mer...

 • Hangö Elektriska installerar Apoteas lager

  18.06.2018

  38 000 kvm lager i Morgongåva Apoteas nya lager i Morgongåva är en enorm byggnad på hela 38 000 kvadratmeter, med Sveriges största tak täckt av solceller. Byggnaden är dessutom uppvärmd av bergvärme och...

  Läs mer...

 • Lediga jobb

  04.01.2014

    Du kan göra intresseanmälan per e-post  till Jörgen Henriksson. Om du önskar sommarjobb kan du anmäla dig till samma adress. Normalt sysselsätter vi ca 15st studeranden inom teknik under somrarna.

  Läs mer...