Hangö Elektriskas affärsverksamhet i Finland genom köp övergått till Bravida Finland Oy 1.1.2019. Genom uppköpet har alla i Finland pågående projekt, servicearbeten och affärsverksamhetens personal övergått till Bravida Finland. Den svenska verksamheten fortsätter som förut som Hangon Sähkö Oy. Hela Hangö Elektriskas verksamhet fortsätter alltsås som två olika bolag, med skilda organisationsnummer.

Om Bravida

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Vårt erfarna team kan erbjuda dig eller ditt företag heltäckande el- och VVS-tjänster från planering och installation till service och underhåll. Vi strävar efter att vara det naturliga valet i såväl närregionen som i hela Norden. Genom årens lopp har vår sakkunnig personal installerat allt från stora industrihallar i Sverige till containerkranar i Panama

Under samma tak kan vi erbjuda ytterst mångsidiga tjänster och produkter, viket våra kunder värdesätter. Utöver det har vi ett kontor i Billnäs.

Vi omsätter årligen ca 15 miljoner euro, och sysselsätter totalt ungefär 100 anställda. De senaste åren har vi expanderat kraftigt, framförallt i Norden, och exporterar därmed vårt mångsidiga kunnande. Vi är en uppskattad och anlitad partner med framgångsrikt genomförda entreprenader i såväl Finland som globalt.